Bliv en del af vores botilbud: Engageret daglig leder søges til Habitus Åkandehuset

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at blive en del af en organisation, hvor vi brænder for at styrke hver enkelt borgers udvikling? Og er det dig, som skal være nøglepersonen, der leder den pædagogiske retning i vores teams? Så er stillingen som daglig leder i Habitus Åkandehuset det rette for dig.

Rollen som daglig leder

Vi søger lige nu en engageret daglig leder, der vil være nøgleperson i at lede den pædagogiske retning i vores teams. Din rolle indebærer at være en stabil støtte og samarbejdspartner for vores dedikerede medarbejderne i de mange opgaver og beslutninger, der knytter sig til deres professionelle hverdag.

Medarbejderne skal opleve, at du gennem refleksion, nysgerrighed og ro, tillidsfuldt videregiver ejerskabet for opgaven samtidig med, at du sætter en klar retning for den pædagogiske indsats.

I Åkandehuset lægger vi stor vægt på at følge og arbejde ud fra Habitus Årshjul, da det sikrer, at vores indsatser og aktiviteter er velkoordinerede og rettet mod vores overordnede mål. Som daglig leder forventer vi derfor også, at du vil følge og arbejde ud fra dette, således at vi sikrer en positiv udvikling af vores tilbud.

Som daglig leder vil du arbejde tæt sammen med botilbudslederen og den administrative leder på samme matrikel. Her er der mulighed for tæt sparring alt efter behov, mulighed for samarbejde om opgaverne og interesse i, at vi lykkedes sammen med at sikre god ledelse af botilbuddet. 

Du skal som daglig leder have modet og lysten til at fortsætte og videreudvikle på de allerede gode forandringer, der er i gang. Vi er særligt optagede af at udvikle faglige relationer, der kan tåle, at vi stiller spørgsmål til hinandens praksis. Vi er af den overbevisning, at det er vejen til at højne livskvaliteten hos vores borgere og ikke mindst mindske risikoen for forråelse.

Opgaverne er derudover at

  • Sikre et godt samarbejde med vores vigtigste samarbejdspartnere bl.a. kommuner, tilsyn og pårørende.
  • Sikre at der følges op på udviklingspunkter sat af de forskellige tilsyn vi er underlagt. I særdeleshed Socialtilsynet og Styrelsen for Patientsikkerhed.
  • Have vagttelefonen hver 3. uge.

Vi er på udkig efter dig, der

  • Er uddannet pædagog, lærer, sygeplejerske, socialrådgiver eller lignende.
  • Har erfaring med og brænder for personaleledelse, gerne inden for det socialpædagogiske område.
  • Er god til at bevare overblikket og arbejde struktureret.
  • Er stærk i faglig og skriftlig dokumentation.
  • Gerne har en diplomuddannelse i ledelse, eller er villig til at påbegynde.

Endvidere søger vi dig, der hviler i dig selv og kan håndtere ikke altid at kunne gøre alle tilfredse. Du kan tage en pragmatisk tilgang i forhold til at sikre overholdelse af procedurer, så du finder råderum for fleksibilitet.

Om os i Habitus Åkandehuset

Habitus Åkandehuset er et botilbud, der er fordelt på 6 matrikler; et stort hus med 10 borgere og 5 solisttilbud. Åkandehuset er beliggende i naturskønne omgivelser i Odsherred Kommune. Her tilbyder vi et trygt og overskueligt miljø for vores beboere, hvor lejlighederne er indrettet med eget bad og køkken, samt med adgang til fællesarealer. Alle boliger er tilpasset den enkelte borgers kompetencer og prioriteter, hvilket sikrer, at vores beboere kan leve et liv i balance mellem fællesskabet og privatlivet.

Målgruppen i Åkandehuset er borgere med sociale og psykiske problemstillinger i aldersgruppen fra cirka 25 år og op. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med vores borgere, hvorfor vi lytter til deres ønsker og behov og i mindre grad til deres diagnose.

Information og ansøgning

Stillingen som daglig leder er på 37 timer. Der vil løbende blive afholdt samtaler, indtil vi finder den helt rette kollega.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Kasper Jakobsen på tlf. 8181 2525.

Ansøgningen sendes via linket. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Ønsker du at vide mere om Habitus Åkandehuset og vores pædagogiske tilgange, kan du læse mere på vores hjemmeside: Habitus Åkandehuset (habitushuset.dk)

Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=905978cd)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Åkandehuset, Ellingebjergvej, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048493

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet