Direktør til Odsherred Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du parat til at blive forelsket i Odsherred?

Odsherred er en tæt knyttet og dagsordenssættende kommune i ambitiøs udvikling. Odsherred oplever positiv vækst både i befolkningen og i styrken af erhvervslivet, og som ny direktør med ansvar for Center for Erhverv, Teknik og Kultur samt Center for Social og Arbejdsmarked får du nu muligheden for at blive en del af dette helt unikke fællesskab og sætte dit præg på kommunen og organisationen. Alt sammen i pendlerafstand til storbyen og omgivet af den fantastiske sjællandske natur med strand på tre sider og et unikt UNESCO-udpeget istidslandskab.

Stillingen er ideel for den erfarne direktør eller kandidaten, som står på spring til direktørjobbet, med gedigen erfaring som chef og med ledelse af ledere. Du skal ikke kun have blik for stillingen, men også for Odsherred. Det kræver solid erfaring med ledelse i en kommunal sammenhæng og kendskab til et eller flere af de fagområder, stillingen dækker.

Odsherred er præget af mange lokale fællesskaber. Det samme gør sig gældende for Odsherred Kommune som arbejdsplads, hvor relationer er vigtige, og hvor dørene altid er åbne. Som direktør vil du skulle indgå i dette fællesskab og denne kultur på troværdig vis. Medarbejderne er dedikerede og vil Odsherred - det samme forventes af dig.

Odsherred Kommune samarbejder med Komponent i forbindelse med rekruttering af ny direktør. Jobopslag og jobprofil kan læses i sin fulde længde på Komponents hjemmeside, som du finder her.

Stillingen søges også via Komponent hjemmeside.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5981324

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet