Kontorelev til Center for Økonomi og ejendomme

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

”Fremtiden økonomikonsulent”

Kunne du tænke dig at blive en del af en stor og dynamisk organisation, hvor tillid og ansvar går hånd i hånd? Så er du måske den kommende elev i Odsherred Kommunes Center for Økonomi og Ejendomme pr. 1. september 2024.

Du får en alsidig uddannelse med speciale i offentlig administration med økonomi som fokus. Vi lægger vægt på, at du har flair for tal, og synes det er sjovt at arbejde i Excel, samt udviser interesse for administrative opgaver, nysgerrig på den offentlige økonomi og er klar til at tage et medansvar for dit uddannelsesforløb. Uddannelsen er som udgangspunkt 2-årig, hvor du i hele perioden er i praktik i Økonomi og Ejendomme. Du vil få mulighed for at komme rundt i hele centeret og vil få kompetencer indenfor både økonomistyring, finans, indkøb og udbud samt administrative opgaver i forhold til politisk niveau.

Adgangskrav for at komme i betragtning som elev er gennemført EUX Business (kontor) eller HHX. Hvis du har gennemført en HF, HTX eller STX skal denne være suppleret med et 5 ugers EUS grundforløb. Ansøgere over 25 år bedes vedlægge et realkompetencebevis fra en erhvervsskole.

Skoleforløbene foregår på Niels Brock i København, og der er mulighed for at bo på skolehjem i skoleperioderne.

Du kan få flere informationer ved at læse vores elevpolitik
Bliv elev i Odsherred Kommune

Send en motiveret ansøgning og relevant dokumentation for opfyldelse af adgangskrav via linket "søg stillingen" på kommunens hjemmeside. Ansøgningsfrist d. 20/5-24.

Ansættelsessamtaler foregår i maj og juni måned.

Odsherred Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6043706

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet