Nykøbing Skole søger 2 lærere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har vokseværk og har brug for dig!
Nykøbing Skole søger 2 lærere til Danmarks første Geopark-skole

Er du til fysik, håndværk og design, engelsk og dansk som 2. andetsprog så mangler vi dig til at undervise på mellemtrinnet og i udskolingen.
Kan du se dig selv arbejde på en skole, der lægger vægt på at eleverne får et kendskab til deres lokale historie, fødevarer, kunst og landskab?

En skole med vokseværk
På Nykøbing Skole i det naturskønne Odsherred, er vi på udkig efter en dygtig lærer med menneskelige kompetencer og stærke, personlige værdier, der har lyst at træde ind i et næsten nyt skoleår, hvor meget vil ske. I supplement til ovenstående ønsker, er vi fleksible i forhold til din faglige kasket, og sammen skaber vi et skema du kan se dig selv i og som skaber værdi for dem vi hver dag laver skole for – vores godt 400 elever.

Vi er i fuld sving med at udvikle Nykøbing Skole for 0. – 9. klasse. Vi skal i 23/24 i gang med en kæmpestor fysisk udbygning og renovering af skolen, således at vi december 24 har en topmoderne skole med et nyt hjerterum hvor vi alle kan samles til fælles arrangementer. Indskolingen samles med SFO og mellemtrinnet og udskolingen har hver deres område. Det glæder vi os vildt til. Tænk at få en skole der underbygger vores pædagogiske visioner.

Vil du med? Sæt kurs mod toppen af Odsherred og bliv en del af vores fantastiske skole!

Det får du også med Nykøbing Skole:

  • Fredagssamling med sang, musik og sjove indslag fra elever og lærere, som sender os alle glade på weekend
  • Dygtige ressourcer til at hjælpe eleverne godt på vej – hænder til faglig støtte, to-sprogundervisning, to-lærer undervisning, voksne læse-trænere og spændende linjefag
  • En dejlig skole der rummer alle byens børn og sætter en ære i at gøre vores elever livsduelige med de bedste redskaber, for at komme godt videre i livet
  • En stolt og lokal skole i hjertet af Nykøbing Sjælland, der er i rivende udvikling med iværksætteri – måske du bl.a. kender Dansk Tang, Isøre Is og Anneberg Kulturpark?

Vil du vokse videre sammen med os?
Vi vil meget gerne høre fra dig snarest, hvis du kan se dig selv som en del af Nykøbing Skole. Har du spørgsmål og vil vide mere om skolen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Bettina Schou på bhs33@odsherred.dk eller 21 16 51 45, eller Mikkel Thorsøe Madsen på miptm@odsherred.dk eller 20 15 86 46.

På vores hjemmeside https://nykoebingskole.aula.dk/ kan du læse meget mere om vores skole, og på vores facebookside https://www.facebook.com/nykoebingskole kan du opleve små hverdagsglimt og gode historier fra vores dagligdag.

Vi indkalder løbende til samtaler og glæder os til at høre fra dig.
Stillingerne er fuldtidsstillinger, og er ledig pr. 1. august 2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: http://www.odsherred.dk/job/ledige-job?hr=show-job/154421&linkref=119399&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5861632

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet