Odsherred Kommune: Udviklingskonsulent i Center for Social og Arbejdsmarked

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du gode formidlingsevner og flair for politisk betjening? Kan du sætte retning og sikre fremdrift af udviklingsprojekter? Er du samtidig løsningorienteret og god til at have mange bolde i luften? Og har du lyst til at arbejde i en afdeling, der løfter mange spændende og samfundsaktuelle opgaver?

Hos Center for Social og Arbejdsmarked søger vi en nysgerrig og engageret udviklingskonsulent til vores sekretariat. Som udviklingskonsulent vil du blive en del af en erfaren konsulentgruppe, der til dagligt arbejder med højt prioriterede udviklingsprojekter, tværgående strategiudvikling, driftsmæssige opgaver på tværs af centret - og samtidig står for den politiske betjening af en række politiske-, administrative- og fagudvalg, hvor du her vil få en central rolle.

Om os
I det nye Center for Social og Arbejdsmarked, der blev etableret i april 2022, samarbejder vi uformelt på tværs af roller og fagligheder. Vi lægger stor vægt på, at vores samarbejde foregår på en ligefrem, engageret og rummelig måde, således, at vi kan levere service af høj kvalitet til borgere, politikere, kollegaer m.fl. Vi arbejder i en meget datadrevet styringsramme og ser det som en meget central del af vores opgave, at formå at afdække og beskrive sammenhængene mellem indsats og effekt.

I Social og Arbejdsmarkedssekretariatet har vi en række forskelligartede opgaver, der venter på dig. Du kommer blandt andet til at skulle løse opgaver indenfor følgende områder:

 • Bidrage til løsning af organisatoriske opgaver og udviklingsprojekter på tværs af det nye center, men også på tværs af centrene i kommunen
 • Projektledelse af konkrete faglige og organisatoriske udviklingsprojekter
 • Facilitere tværgående processer og initiativer både i og udenfor centret
 • Understøtte ledergruppen med analyser, evalueringer, og strategiske udviklingsopgaver mv.
 • Sekretariatsbetjening af politiske råd og udvalg

Du vil få et selvstændigt ansvar og det forventes således, at du selv kan strukturere din tid og hurtigt kan varetage opgaver i forhold til det interne og eksterne samarbejde på de ovenstående områder.

Om dig
Vi søger en person, der formår at agere i feltet mellem faglighed og politik. Du har gode formidlingsevner både på skrift og i tale. Det forventes ligeledes, at du er omstillingsparat, når det er nødvendigt, og til tider kan håndtere korte deadlines i en politisk drevet organisation. På det personlige plan lægger vi vægt på, at du er humoristisk, struktureret, samarbejdsorienteret, initiativrig og effektiv.

Herudover forstiller vi os, at du har:

 • Relevant akademisk uddannelse
 • Har politisk, strategisk og organisatorisk forståelse
 • Har gode kommunikationsevner, mundtligt såvel som skriftligt
 • Trives i en til tider uforudsigelig hverdag
 • Gerne erfaring inden for den kommunale forvaltning eller anden politisk styret organisation
 • Erfaring med projektledelse og koordinering af opgaver
 • Evt. erfaring inden for social og/eller beskæftigelsesområdet
 • Kørekort da sekretariatet har opgaver uden for rådhuset i Højby

Vi tilbyder:

 • Et job, hvor du medvirker til at styrke kvaliteten af kommunens indsats til ledige og udsatte borgere
 • Et job, hvor du har mulighed for at arbejde tæt sammen med ledergruppen og derved få indflydelse på den strategiske retning
 • En attraktiv og fleksibel arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger
 • En udfordrende hverdag i et anerkendende og uformelt miljø
 • Et tværfagligt samarbejde og en stor berøringsflade såvel internt som eksternt
 • Systematisk introduktion og oplæring
 • Et job med faglig sparring samt mulighed for personlig og faglig udvikling

Center for Social og Arbejdsmarked er placeret på Rådhuset i Højby, som ligger en halv times kørsel fra Roskilde og en time fra København.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Stillingen er på 37 timer om ugen. Forventet tiltrædelse pr. 1. december 2023.

Odsherred kommune har fleksibel arbejdstid, hvor du kan vælge at lægge dine arbejdstimer, så du kan holde fri om fredagen. Derudover er der gode muligheder for at arbejde hjemme efter aftale og når opgaverne tillader det.

Du kan læse mere om Odsherred Kommune på Odsherred.dk

Det er en del af Odsherred Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldigheden og vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset køn, alder, religion, etnisk oprindelse etc. til at søge stillingen.

Praktisk information:

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nicolai Windfeld Mathiasen på telefon 40128667.

Der vil være to rekrutteringsrunder. Første samtale forventes gennemført d. 24. oktober og anden samtale d. 31. oktober. Indkaldelse til første samtalerunde vil først blive sendt til kvalificerede kandidater mandag d. 23. oktober om formiddagen via mail.

Ansøgning samt CV indsendes via det elektroniske link på kommunens hjemmeside senest d. 15. oktober 2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: http://www.odsherred.dk/job/ledige-job?hr=show-job/162800&linkref=135804&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5908596

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet