Sejrsbo rehabilitering søger social- og sundhedsassistent 32-37 timer/uge

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet social- og sundhedsassistent og ønsker at arbejde med rehabiliterende tilgang og træning? Har du interesse i at arbejde med helhedspleje i et udviklende miljø med fokus på faglighed? Så glæder vi os til at høre fra dig.

På Sejrsbo modtager vi borgere til genoptræning: og vi lægger stor vægt på at arbejde med den rehabiliterende tilgang døgnet rundt. Vi har en meget høj faglighed, som vi i fællesskab sætter i spil – og vi forventer, at du har lyst til at gøre det samme.

Sejrsbo er et døgntilbud, hvor borgere fra Odsherred kan komme på et tidsbegrænset rehabiliteringsophold. Vi har mange typer af opgaver, primært rehabilitering og træning af ældre borgere med neurologiske skader, frakturer, generelt genoptræningsbehov m.m. men også yngre borgere der skal tilbage til erhvervslivet.

Sejrsbo er beliggende i Højby sammen med Plejecenter Solvognen, kommunens palliative enhed Lynghuset, hjemmesygepleje, visitationen med flere. Som nabo ligger Rådhuset. Der er kantine/café i begge bygninger og gode muligheder for offentlig transport til og fra stedet.

Sejrsbo er med til at sikre borgernes livskvalitet og egen formåen, minimum af genindlæggelser og kommunens forpligtigelser blandt andet i forhold til regionens Sundhedsaftale 2015-2018 og ny bekendtgørelse om genoptræning.

Vi er et team bestående af sosu-assistenter, sygeplejersker samt en ergoterapeut og en fysioterapeut. Vi har et meget tæt og godt samarbejde, hvor vi hjælper hinanden og sikrer, at ingen står alene med svære opgaver.

Hos os kan du forvente at skulle både give og modtage faglig sparring. Vi sætter pris på, at vi alle bidrager med vores brede, alsidige praktiske og teoretiske erfaringer – og det ser vi også gerne, at du gør.

Du skal være indstillet på at arbejde aften, weekend og helligdage efter nærmere aftale.

Vi sørger for grundig introduktion og oplæring, så du er bedst muligt klædt på til alle de spændende opgaver, der venter dig.

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at sende din ansøgning.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Centerleder Kristine Kahr på mail: krikr@odsherred.dk eller telefon: 21191958.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Som SSA i Odsherred Kommune har vi indgået en lokal aftale med FOA, det betyder efter 2 års sammenlagt beskæftigelse indplaceres man på løntrin 24, efter 7 års sammenlagt beskæftigelse som SSA på løntrin 30, efter 10 års sammenlagt beskæftigelse som SSA på løntrin 31

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5911845

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet