Social- og sundhedsassistentelever 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Odsherred Kommune søger SSA-elever med løbende tiltrædelse i 2024.

Overvejer du at blive social- og sundhedsassistent, og vil du medvirke til selvstændigt at vurdere behov for og udføre grundlæggende sundheds- og sygeplejeopgaver, så er du måske en af vores kommende social- og sundhedsassistentelever?

Odsherred kommune er din arbejdsgiver gennem hele uddannelsen.

Vil tilbyder:

  • Et spændende og varieret uddannelsesforløb med forskellige praktikperioder på sygehus, institutioner inden for det psykiatriske område og ældreplejen
  • Personlig og faglig udvikling, udfordringer og gensidigt ansvar i samarbejde med praktikvejledere, uddannelseskonsulenter og SOSU-skolen
  • Tæt samspil med kolleger, tværfaglige samarbejdspartnere, pårørende m.fl.
  • Selvstændigt ansvar og arbejde med sygepleje, omsorg, aktivitet og rehabilitering, der passer til dine kompetencer og uddannelsesniveau
  • Mulighed for at vælge EUX, hvis du har haft EUX fagene på grundforløbene.
  • Mulighed for at blive ansat på Grundforløb 2 med voksenelevløn uafhængigt af alder. Kræver GF 2 hold med fysisk fremmøde på skolen.

Uddannelsen på hovedforløbet varer op til 2 år, 9 måneder og 3 uger og består af skole- og praktikforløb. Derudover varer Grundforløb 2 op til 20 uger.

Skoleperioderne foregår på SOSU-skolen. Praktikpladserne findes i Odsherred kommune og på Regionens sygehuse, så transport må påregnes.

Du kan læse mere på https://www.zbc.dk/ungdomsuddannelse/erhvervsuddannelse/omsorg-sundhed-og-paedagogik/social-og-sundhedsassistent/ og https://sosu.info.zbc.dk/sosu

Der udbetales voksenelevløn under uddannelsen til alle elever.

Krævede kvalifikationer inden uddannelsesstart

Med uddannelsesstart direkte på hovedforløbet til SSA-uddannelsen:

  • Gennemført Grundforløb 2 rettet mod SOSU - vedhæft i ansøgningen et print af din kompetencevurdering fra Elevplan som dokumentation for igangværende grundforløb eller grundforløb 2 bevis

eller

  • Gennemført SSH-uddannelse - vedhæft i ansøgningen bevis for færdiggjort SSH uddannelse eller uddannelsesaftale på igangværende SSH uddannelse. Du skal inden uddannelsesstart kunne fremvise gyldigt førstehjælp og brandbevis til skolen.

Med uddannelsesstart på Grundforløb 2, med fysisk fremmøde på skolen:

  • Bestået dansk og matematik på G-niveau (9. klasses afgangseksamen).

Hvis du ønsker ansættelse på grundforløb 2, skal du inden samtalen have søgt optagelse på skolen på www.optagelse.dk

Tilfredsstillende Privat straffeattest skal afleveres i forbindelse med underskrivelse af uddannelsesaftale

Efter endt uddannelse vil du kunne søge job inden for pleje- og omsorgsomådet i kommuner, på sygehuse og psykiatriske institutioner. Du kan endvidere søge optagelse på en af de mellemlange videregående uddannelser indenfor social- og sundhedsområdet.

Ansøgningsfrister:

Løbende ansættelser og du kan blive optaget på det først ledige hold eller senere, aftales nærmere ved ansættelsessamtalen

Samtalerne til stillingerne vil foregå løbende én gang om måneden og første gang i slutningen af april 2024

Jobsøgning sker via nedenstående link på kommunens hjemmeside www.odsherred.dk - tryk på knappen "Søg stillingen" nederst på stillingsannoncen. Elevformular skal udfyldes ved jobsøgning.


Får du et afslag på din ansøgning om elevstilling, er Odsherred Kommune forpligtet til at registrere afslaget. Oplysningerne registreres på Praktikpladsen.dk og overføres til Datavarehuset i Styrelsen for IT og Læring. Oplysningerne indsamles udelukkende til statistiske formål. De registrerede oplysninger er ikke synlige for dig eller offentligheden. Indsamlingen af disse data sker med hjemmel i §58 i Bekendtgørelse om Erhvervsuddannelser.

Odsherred Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6012940

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet